Atlantis op de HORECAVA

Het Handelshuis Atlantis is uitgenodigd een presentatie te geven op de Horecava. Uiteraard zullen wij lokale producten promoten, we laten zien (en proeven) dat gezond ook erg lekker is en… onze samenleving heel veel geld kan besparen/opleveren.

U bent meer dan welkom op woensdag 15 januari 13:00 in de RAI bij de wereld PUUR. 

Een klant beschreef het Handelshuis als de ” missing link ” aangezien de Horeca graag met verse, onderscheidenen lokale producten werkt maar geen tijd heeft om alle kleine producenten zelf te bezoeken en hun producten te controleren. En bij het Handelshuis geldt 

Alleen EERLIJK(e) WAAR……EERLIJK WAAR ! 

PERSBERICHT Atlantis Handelshuis op de Horecava: 

“Atlantis Handelshuis” verovert de horeca op de “Horecava”met “(H)Eerlijk(e) Waar!” 

Aanstaande woensdag 15 januari zal “Atlantis Handelshuis” op de Horecava om 13.00u een presentatie en proeverij organiseren inhet “PUUR-paviljoen”. Woensdag is het thema op het PUUR-Paviljoen“Puur & Trendy” omdat “Atlantis Handelshuis” met haar “(H)Eerlijke Waar!” perfect past bij dit thema heeftde organisatie gemeend om deze verantwoorde groothandel 30 minuten hetpodium te bieden. 

Naast een presentatie door Atlantis Handelshuis is er ruim gelegenheid om een selectie van producten uit het assortiment te proeven. Een showkeuken is ter beschikking gesteld zodat er producten bereidt kunnen worden. In samenwerking met haar partners zullen de volgende waren te proeven zijn: 

-De Onvergetelijke groentes. 
-Het Waddengoud gecertificeerde TexelsWeideVlees. 
-Heydehoeve varkensvlees (Lekkerste van Nederland). 
-Biologisch desem & spelt broden, Bake-off assortiment. 
-Don Carmelo Olijfolie. 
-Rauwmelkse Texelsekaas van Giovanni gemaakt op italiaanse wijze van ochtendmelk.