De Terrabites van Gro

Het belangrijkste ingredient in deze vegetarische snacklijn van GRO is de oesterzwam die gekweekt is op koffieprut. De prijswinnende Terrabites zijn te krijgen in twee vormen die van een bitterbal en een kroket.
Award;
Uniek voor de Horecava Award is dat GRO met een eigen product voor de tweede keer is genomineerd. Uit het persbericht van de Horecava:Opvallend: de winnaar van de Horecava
Duurzaamheidsaward 2011 (oesterzwammen gekweekt op koffiedik) sleepte weer een nominatie binnen. Nu met duurzame snacks, waarin de oesterzwammen zijn verwerkt.Het juryrapport zegt over de gourmetsnack: Mooie ambachtelijke uitstraling en mooi zuiver van smaak.

Ontwikkeling;
De kroket met de oesterzwam als hoofdingrediënt is ontwikkeld door Eric Swaghoven, meesterkok van restaurant met Michelin-ster Valuas in Venlo.TerraBites is het eerste product dat is geproduceerd met de duurzame oesterzwammen van GRO Holland. Overige producten die momenteel in ontwikkeling zijn, zijn kant-en-klare broodjes met oesterzwam en gegrilde groenten (in samenwerking met de Hogere Hotelschool Den Haag) en twee vegetarische
soepen (een co-creatie met Henri BV, producent van verantwoorde voeding).