Fortuna Edam presenteert:

Vernieuwd restaurant ‘De Fortuna’ richt zich op streekgerechten en duurzaamheid! Het 22-jarig bestaan van restaurant ‘De Fortuna’ hebben
ze aangegrepen om vele facetten van hun restaurant te verbeteren, te moderniseren en te verduurzamen.
Deze vernieuwde aanpak rust op vier pijlers;
– Nog betere gastvrijheid.
– Biologische- en natuurlijke wijnen.
– Nieuwe verrassende wijn-spijs combinaties.
– Streek- biologische- en duurzame producten.

In augustus 2013 is ‘De Fortuna’ de samenwerking met Jan-Willem van der Hek aangegaan. Jan-Willem heeft samen met het team hard gewerkt aan het verbeteren van het gastheerschap. Toen ook de wijnkaart met natuurlijke- en biologische wijnen aangepast was hebben chef-kok Michel Boon en souschef Sylvester van Westrop samen met Mike Venekamp van het Atlantis Handelshuis gerechten samengesteld gebruikmakend van streek- biologische
en (h)eerlijke producten. De combinaties die hieruit kwamen garanderen een unieke ervaring voor de lunch of diner. Uiteraard bent u van harte welkom om te ervaren wat al deze veranderingen hebben gebracht. U kunt telefonisch reserveren : 0299-371671 of via de website: http://www.fortuna-edam.nl/