Visie

Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de Kop van Noord-Holland. Dit doen wij met een zo kort mogelijke en transparante (voedsel)keten binnen deze regio.

Om zoveel mogelijk positieve impact voor het milieu te creëren, organiseren wij meer regionale samenwerking tussen telers, tuinders en boeren, zodat de koppeling gemaakt kan worden met onderwijs, zorginstellingen en ziekenhuizen. Daarbij zetten wij ons in om onze klanten te begeleiden in hun transitie om verse en gezondere voeding op het menu te krijgen. 

Door deze regionale samenwerking is het ons gelukt om 86% minder CO2-uitstoot te realiseren ten opzichte van collega’s in dezelfde branche. 

Naast ons uitgebreide en gezonde food assortiment, bieden wij ook non-food producten aan. Gebruiksartikelen, sanitairartikelen, disposables en schoonmaakartikelen; wanneer zij voldoen aan onze hoge milieu eisen, nemen wij de artikelen op in onze productaanbod. Voor onze klanten een garantie dat de producten van hoge kwaliteit zijn en aan de hoogste MVO-waarden voldoen.

Bekijk de Theory of Change Atlantis Handelshuis