AZ Greenteam en Atlantis werken samen aan Gezond sporten

Het Greenteam van het Atlantis Handelshuis is de plek voor duurzame Food gerelateerde ondernemers. Doel is samen met elkaar en met behulp van het enorme netwerk van AZ in de regio deze op het gezonde pad te zetten.
Tijdens de bijeenkomsten van het Greenteam gepland om de wedstrijden wisselen ondernemers ervaringen en kennis uit. Het Greenteam van Atlantis is opgericht omdat wij denken dat de mooiste ideeën, de beste samenwerkingsverbanden en de meest waardevolle deals tot stand komen door persoonlijke contacten. Het greenteam van Atlantis, met als founding partner Rabobank NHN, wil de contacten tussen ondernemers en hun potentiële klanten bevorderen! Word ook lid!

Atlantis GreenTeam
In een kort filmpje belichten wij de samenwerking van AZ en het Atlantis Handelshuis http://youtu.be/HZZ3TaGIDj8

Netwerken, kennisdelen en zaken doen rond het thema energie en duurzaamheid staan centraal binnen het AZ GreenTeam. Interactieve netwerkbijeenkomsten gekoppeld aan de thuiswedstrijden van AZ verbinden MKB’ers, overheden, woningcoöperaties, multinationals en
kennisinstellingen. Het AZ GreenTeam werkt daarbij nauw samen met partijen zoals Energy Valley, Energy Board, Ontwikkelingsbedrijf NHN, de Innovatiesnelweg en de gemeente Alkmaar.