Nu verkrijgbaar.. vers geperst Tarwegras.

TARWEGRAS 
• Alle belangrijke voedingswaarde voor die dag in één cupje! 
• Zuivert uw bloed en organen (darmen, lever en nieren) 
• Ontzuurt het lichaam (detox)/optimale PH-waarde 
Wilt u een folder ontvangen met alle relevante informatie of bestellen? Bel ons 0223-612062 of mail sales@atlantishandelshuis.nl

Tarwegras bio cupjes 
TARWEGRASSAP Uw dagelijkse portie vitamine in 1 cupje! Tarwegras is het meest voedingrijke gewas ter wereld! 1 cupje vers geperst biologisch tarwegras staat gelijk aan 1,5 kilo groenten & fruit. Tarwegras is een BIOLOGISCHE SUPERFOOD. 

Tarwegras is de kiem van een tarweplant. Alle energie die nodig is om deze grote plant te laten groeien, zit in deze kiem en deze persen wij uit met een speciale pers.
Tarwegras is het meest voedingsrijke gewas ter wereld. Het bevat de meeste vitamine, mineralen, anti-oxidanten, levende enzymen en essentiële aminozuren die een mens nodig heeft. Daarnaast heeft tarwegras de ‘gras-factor’, dit is een bestandsdeel dat we niet
kunnen benoemen of kennen, maar dat voor mens en dier van zeer groot belang is om gezond te leven. Tarwegras is biologisch en gluten vrij. Het beste uit de natuur tarwegras zorgt voor verjonging van uw cellen. 


De stoffen in tarwegras zijn zo puur, dat uw lichaam ze direct tot zich neemt en ze gebruikt waar u ze nodig hebt. Daarom kan tarwegras veel kwalen/ziekten genezen of voorkomen en krijgt u een verbeterde weerstand. Iedereen kan het gebruiken en u heeft er altijd baat bij. De eerste effecten Als u 3 dagen achter elkaar een cup tarwegras neemt, kunt u de effecten al voelen. U krijgt meer energie, zit beter in uw vel. Het tarwegras geeft u een vitaal gevoel en u voelt dat uw lichaam ‘schoner’ wordt. U merkt dat uw stoelgang verbetert en dat afvalstoffen uw lichaam verlaten. 

Voordelen van tarwegras . 
Tarwegras is rijk aan vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, E & K. Daarnaast bevat het alle benodigde mineralen, anti-oxidanten, enzymen en essentiële aminozuren die een mens nodig heeft. Als u tarwegras ’s ochtends op een nuchtere maag drinkt (10 minuten voor het ontbijten), 
dan reinigt u uw lichaam (bloed, lever & darmen). Deze dagelijkse ‘detox’, zorgt er voor dat alles in uw lichaam beter gaat functioneren en dat u zich jong en vitaal voelt.